Čujemo vas! Toliko toga se dešava i preplavljeni smo lošim vijestima.
Odvojite malo vremena samo za sebe na radionici
“Slikanje i Vino sa Senkom i Azrom” 🙂

Korak po korak kroz proces, tehnike i misterije slikanja vodit će nas Senka Hukić Glamočak, voditeljica škole crtanja i slikanja, akademski grafičar i Azra Bektašagić mr.liderstva, psihološki savjetnik i edukator.

Zajedno ćemo se zabaviti i ujedno kreirati umjetnost. Naučiti se prepuštanju, uočavanju i prepoznavanju kreativnih mogućnosti na neočekivanim mjestima. Radovati se greškama, pronalaziti svoj intuitivni stil, opustiti se i povezati u zajednici sličnih uz slikanje i vino ili čaj!

U spontanoj atmosferi, u kafeteriji hotela Vamos kod Vijećnice, u petak i subotu naveče 6.- 7. novembra 2020. od 18h-21h družimo se i slikamo. Vaše je da dođete, sami, s partnerom ili prijateljima. Radit ćemo jednostavne slike na platnu – dovoljno je da imate volju, talenat nije neophodan 🙂

Za one koji žele pobjeći za vikend, planiramo i nižu cijenu smještaja te bonus radionice istraživanja slikovnih materijala kao potencijala za otključavanje i razumijevanje zaboravljenih vrata sjećanja i osjećanja i kako ih primijeniti dalje u životu. (ALFA kartice, samo za najhrabrije). U zavisnosti od grupe i vremenskih prilika, imamo mogućnost i šetnje u prirodi.

Ukoliko se opredijelite za vikend paket (petak 6. – 8. novembar), možete ga planirati i kao mogućnost za team building i susret i opuštanje s dragim ljudima.

S obzirom na epidemiološku situaciju, broj mjesta je ograničen te vodimo računa o svim epidemiološkim mjerama.

Cijena prisustvovanja večernjim radionicama sa svim materijalima i vinom 😉 petak i subota 18h-21h iznosi 56 KM
Cijena vikend aranžmana (dva noćenja s doručkom, sve radionice) iznosi 156 KM

Čekamo Vas!

Senka i Azra